Schimb de tineri

In perioada 24 august – 1 septembrie 2013 a avut  loc la Bacau schimbul de tineri “Lights. Shadows. Action!”, ce a reunit 36 de tineri din 5 tari, ce au experimenta diverse metode de educatie non-formala: teatru de umbre, storytelling, improvizatie, flash-mob.

Acestia s-au mobilizat in cadrul exchange-ului in realizarea diferitelor activitati precum cele de teatru de umbre unde s-au deplasat in orasul Buhusi pentru a sustine in fata a peste 350 de elevi din cadrul Colegiului Tehnic “Ion Borcea”, la Casa de Cultura, un spectacol de teatru de umbre in limba romana jucat de toti cei participanti in proiect.

Dupa finalizarea spectacolului tinerii participanti au fost invitati in interiorul Colegiului Borcea unde au avut ocazia sa isi prezinte activitatea din zona de provenienta in fata a aproximativ 50 de elevi de limba engleza.

In urma activitatilor derulate in orasul Buhusi tinerii participanti s-au deplasat catre municipiul Bacau unde au avut un flashmob in Arena Mall Bacau. Aici au impresionat publicul prezent, din intamplare, in incinta mall-ului, iar mesajul “Why volunteer” transmis de catre tineri a fost receptat in randul celor prezenti.

Exchange-ul s-a incheiat cu bucuria ca fiecare participant a avut parte de o noua experienta si au invatat foarte multe lucruri noi si folositoare.

Home / Activitati / Schimb de tineri