Asociatia Un Zambet

Asociația Un Zâmbet Bacău, înființată în anul 2009 este furnizor de formare profesională și  organizație nonprofit care are ca scop:

• dezvoltarea economică, culturală și socială a mediului rural;
  • organizarea acțiunilor de susținere, promovare, mediatizare și participare necesare dezvoltării durabile prin sprijinirea educației și pregătirii profesionale continue;
  • asistență și consiliere persoane fizice și juridice;
  • sprijinirea autorităților locale în vederea organizării diferitelor evenimente importante pentru comunitatea locală;
  • educație tineret.

Asociația este membra a Rețelei Multiplicatorilor de Informație Europeana INFO REGIO, RETEAUA DE EDUCATIE NONFORMALA care sustine si promoveaza educatia nonformala: www.nonformalii.ro, RETEAUA SOCIETAL: www.societal.ro, care sustine si promoveaza responsabilitatea sociala, cu experiența in inițierea și dezvoltarea proiectelor cu finanțare nerambursabila in parteneriat cu instituții publice, private și ONG atat din Romania cat și din Italia, Spania, Turcia, Olanda, Bosnia&Herzegovina, Republica Ceha, Danemarca, Grecia, Ucraina, Estonia, Bulgaria și Republica Moldova.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre noi, va rugam sa accesati site-ul asociatiei.

Home / Asociatia Un Zambet